Tsavo BV is een professionele en ambitieuze vastgoedonderneming gevestigd in het midden van het land. We verzorgen met innovatieve methoden het vastgoedmanagement voor vastgoedeigenaren in de publieke en private sector. Met duurzame oplossingen willen we bijdragen aan een gezond en comfortabel verblijf in gebouwen.

We zijn een enthousiast resultaatgericht team van ondernemende mensen met talent, ambitie en ervaring. We creëren een inspirerende werkomgeving als voedingsbodem voor permanente verbetering van onze producten en diensten. En we willen doorgroeien, zodat we blijvende impact in de markt (zoals onderwijs, zorg, gemeenten, woningcorporaties, winkelcentra, kantoren) bereiken. We zijn voortdurend op zoek naar versterking van ons team met enthousiaste collega’s.

Wie zoeken we en wat verwachten we van je?

We zoeken professionals in technisch vastgoedmanagement die vanuit collectief ondernemerschap betekenisvol met hun vak bezig willen zijn. Je beschikt over een technische opleiding op HBO niveau (bij voorbeeld vastgoedmanagement) en relevante werkervaring in bijvoorbeeld het uitvoeren/begeleiden van bouwkundige inspecties (NEN 2767), het opstellen van onderhoudsprogramma’s en/of het leiden van projecten. Je gaat voor hoge kwaliteit, werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat en kunt je inleven in de belangen van de klant. Het delen van fouten en vergissingen zie je als essentieel om samen te leren en verder te komen.

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende collega’s (m/v):

Projectleider vastgoed & verduurzaming

Voor onze klanten stellen wij programma’s op om bijvoorbeeld vastgoed (woningen, schoolgebouwen, winkels, e.d.) te verduurzamen. Je werkt in teams mee aan de programmering en voert zelfstandig projecten uit om de verduurzaming daadwerkelijk te realiseren, samen met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor ontwerp-, aanbesteding- en realisatieprocessen.

Meer Informatie

Adviseur beheer en onderhoud

Voor onze klanten brengen wij het vastgoed (woningen, schoolgebouwen, winkels, e.d.) in beeld. We meten de conditie, zetten die af tegen gewenste functionaliteiten en maken onderhoudsplannen en onderhoudsbudgetten (MJOP / MJOP). We implementeren nieuwe samenwerkingsvormen tussen gebouweigenaar en onderhoudsbedrijven en zorgen voor de checks en balances. . Als adviseur beheer en onderhoud ben je verantwoordelijk voor informatie verzamel-, inkoop-, management- en kwaliteitstoetsingsprocessen.

Wat bieden we je?

Tsavo is een jong bedrijf met stevige ambities. We bieden onze medewerkers een energieke werkomgeving. Salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Benerink, 06-30173901. Je kunt je belangstelling ook kenbaar maken door het sturen van een mailbericht (met CV) naar info@tsavo.eu.